آیا جوشکاری شغل خوبی است؟ شغل جوشکاری از لحاظ درآمد زایی یکی از شغل‌های پول‌ساز و پر درآمد می‌باشد و شغلی است که همواره برای آن بازار کار خوبی وجود دارد. با این وجود هر شغلی دارای ویژگی‌های خوب و یا نواقصی است که در ادامه شرکت صنعتی الکتروجوش اصفهان درمورد مزایا و معایب شغل جوشکاری و انواع جوشکاری صحبت خواهد کرد تا بیشتر با شغل جوشکاری آشنا شوید.

یک جوشکار چه کارهایی باید انجام دهد؟

جوشکاری یکی از شغل‌های پرخطر و دشواری است که با یادگیری مهارت و فن جوشکاری می‌توان بر سختی‌های آن غلبه کرد. یک جوشکار به وسیله یک دستگاه جوش و با کمی داشتن مهارت و فن انواع قطعات فلزی را به طور دائم به یکدیگر متصل می‌کند. جوش دادن هر فلز روش خاصی دارد که دستگاه جوش و تجهیزات مخصوص خود را می‌خواهد که یک جوشکار باید این اطلاعات را داشته باشد.

البته باید توجه داشت برای موفق شدن این شغل باید قبل از آن مهارت و تخصص خود را در این زمینه بالا ببرید تا بتوانید در این شغل برای خود شهرت و سابقه خوبی رقم بزنید. هر جوشکار برای تمیزی و بالا رفتن کیفیت جوشکاری خود تکنیکی به کار می‌برد که این باعث بهتر شدن نتیجه کار جوشکاری خواهد شد که این تنها با انجام تمرین جوشکاری و به دست آوردن تجربه حاصل خواهد شد.

کارهایی که باید یک جوشکار انجام دهد

پردرآمدترین نوع جوشکاری چیست؟

امروزه جوشکاری در همه نوع صنعتی کاربرد دارد و می‌توان گفت شغلی است که همواره برای آن بازار کار وجود دارد. از پردرآمدترین نوع جوشکاری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جوشکاری برای صنایع کشتی سازی و زیر دریایی
  • جوشکاری لوله کشی و ساختمان سازی اسکلت فلزی
  • جوشکاری زیر آب برای خطوط انتقال گاز و نفت
  • جوشکاری در صنایع پتروشیمی و پالایشگاه
  • ساخت تجهیزات جنگی در صنعت دفاع
  • جوشکاری صنایع هواپیماسازی و موشک‌های فضایی

پردرامد ترین شغل جوشکاری

شغل جوشکاری چه مزایایی دارد؟

شغل جوشکاری یکی از شغل‌هایی است که علاوه بر داشتن درآمد بالا دارای ویژگی‌های خوب است که در ادامه به چند مورد از مزایای شغل جوشکاری اشاره خواهیم کرد.

داشتن امنیت و آینده شغلی بسیار خوب

جوشکاری شغلی است که هر فردی نمی‌تواند در آن تبحر و مهارت داشته باشد و معمولاً کسانی در این زمینه موفق هستند که دارای زبردستی در این زمینه باشند. هر چقدر میزان رضایت مشتری از نتیجه کار بیشتر باشد مسلماً پیشرفت شما در این زمینه نیز بیشتر خواهد شد.

فراهم بودن موقعیت کاری در هرجای دنیا

جوشکاری شغلی است که در هر کشور و شهری برای آن موقعیت کاری است و شما می‌توانید با داشتن تخصص در این زمینه در هر جایی که تمایل داشتید شروع به کار کنید. شغل‌هایی مثل جوشکاری برای مهاجرت بسیار مناسب هستند و در صورت داشتن این تخصص در کشورهای اروپایی تقاضا برای این تخصص بسیار زیاد است و می‌توان درآمد زیادی کسب نمود.

مزایای شغل جوشکاری

نیاز نداشتن جوشکاری به تحصیلات دانشگاهی

در شغل جوشکاری مهم‌ترین مسئله داشتن مهارت و تخصص است و اصلاً نیازی به تحصیلات دانشگاهی ندارد. شما با گذراندن یک دوره عملی می‌توانید یک جوشکار حرفه‌ای شوید. اکثر آموزشگاه‌ها مخصوصاً فنی و حرفه‌ای پس از گذراندن دوره جوشکاری با دادن یک آزمون گواهینامه جوشکاری به شما ارائه خواهند داد که بسیار معتبر است.

نداشتن وابستگی شغلی

جوشکاری شغلی است که فقط برای خودتان کار می‌کنید و هیچ نیازی به شرکت و شخص خاصی ندارید. برنامه کاری‌تان را خودتان می‌توانید مطابق با شرایط خودتان تنظیم کنید و درواقع خودتان رئیس خودتان هستید.

 

معایب شغل جوشکاری چیست؟

جوشکاری با توجه به داشتن درآمد خوب و موقعیت کاری بسیار خوب دارای معایبی است که در ادامه چند مورد از معایب و بدی‌های شغل جوشکاری را خواهیم گفت.

معایب شغل جوشکاری

زمینه ساز بیماری‌های جسمی با جوشکاری

جوشکاری در دراز مدت می‌تواند زمینه ساز بیماری‌های جسمی برای شخص جوشکار شود. نوری که در حین جوشکاری ایجاد می‌شود در صورت نداشتن ماسک و تجهیزات کافی باعث صدمه زدن به چشم‌ها خواهد شد. دود و گرمای ناشی از جوشکاری زمینه سازی بیماری ریوی و پوستی خواهد شد. هنگام جوشکاری صدایی ایجاد می‌شود که به مرور باعث کاهش شنوایی جوشکار خواهد شد و همچنین قرار گرفتن حالت بدن در موقعیت جوشکاری باعث آسیب دیدن اسکلت و ستون فقرات جوشکار شده و در آینده سبب ایجاد بیماری‌های مفصلی خواهد شد.

حرفه‌ای شدن در جوشکاری زمان بر است

یکی از معایب شغل جوشکاری نیاز داشتن به زمان است تا بتوان به صورت حرفه‌ای مهارت کسب نمود. برای حرفه‌ای شدن شما نیاز به تمرین زیاد دارید تا بتوانید تجربه در زمینه جوشکاری کسب نمایید و این ممکن است چند سالی زمان ببرد که در این مدت ممکن است درآمد شما زیاد مناسب نباشد. اما به محض حرفه‌ای شدن و زیاد شدن حجم کار می‌توانید به درآمد مطلوبی برسید.

گران بودن تجهیزات جوشکاری و دستگاه جوش

دستگاه جوش یکی از تجهیزات گران قیمت در جوشکاری است که هر چقدر آمپر خروجی آن بیشتر باشد قیمت آن نیز بالاتر خواهد رفت. از طرفی لوازم جانبی آن مثل انبر جوش، انبر اتصال، الکترود و سیم‌های مسی نیز هزینه بر است و برای جوشکاری مدام نیاز هستند.

معایب شغل جوشکاری

سخن پایانی

در این مقاله در مورد اینکه آیا جوشکاری شغل خوبی است یا خیر صحبت شد و می‌توان گفت جوشکاری یکی از شغل‌هایی است که می‌توان با آن به درآمد بالایی دست پیدا کرد به شرط اینکه مهارت و تخصص کافی در این زمینه را داشته باشید. یکی از عواملی که باعث داشتن یک جوشکاری حرفه‌ای می‌شود داشتن یک دستگاه جوش مناسب و مجهز با نوع جوشکاری که می‌خواهید انجام دهید می‌باشد. شما برای خرید انواع دستگاه جوش می‌توانید با مشاورین فروش ما در شرکت صنعتی الکتروجوش اصفهان تماس حاصل فرمایید.

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید